Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: maestro » 14 sty 2014, 2:50

W ogóle zastanawiam się kto i dlaczego wpadł na pomysł ustawiania go na skrzydle, przecież to typowy napastnik. Nie egzekutor ale jednak napastnik. Jeszcze niedawno krążyły plotki, że po sezonie dołączy do Juve jako uzupełnienie formacji ataku ale dla mnie przypomina on troche Palladino (nowy Del Piero, 29 lat i rezerwy w Parmie), jakby chciał ale nie mógł. Z całą moją sympatią do Manolo, póki co bardziej zawodzi niż ogarnia, zatrzymał się w rozwoju, spodziewałem się czegoś więcej po jego występach.

Ponoć Jorginho jedną nogą w Napoli. 7.5mln + 2.5mln bonusów, kontrakt 800k rocznie, wcale nie jakaś wielka kasa. Szkoda, bo liczyłem, że uda sie go zakontraktować w niedalekiej przyszłości. Może, gdybyśmy wyszli z grupy w LM, a tak nie ma parcia, Pirlo ma przedłużyć kontrakt. Chyba jakaś dłuższa przerwa Behramiego się szykuje, skoro Niebiescy tak wystrzelili po Jorginho.

Podobno Lazio złożyło konkretną ofertę za Quagliarellę w wysokości 6mln euro. Mam mieszane uczucia. Tzn gdyby to było w lecie, to jestem na tak, bo więcej za niego nie wyciśniemy ale Giovinco jest słabszy, Vucinic wiecznie się leczy, odpukać przydarzy się jakaś kontuzja Tevezowi i bieda. Wolałbym odpalić Vucinica. Quagliarellę teraz bym zostawił, w lecie pewnie też się znajdą chętni.

Wróć do „Włochy”