Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: internista1908 » 03 lip 2005, 13:30

Bienias pisze:
zawdi pisze:nudza mnie takie zrzedzenia. w realu sie zmarnuje... bal... bla... bla... nienawidze realu, ale zyby gadac ze ktokolwiek tam przejdzie robi blad jest chore. w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj zabierajacych glos ogladalem robinho w kilkunastu meczach, w lidze brazylijskiej, w copa libertadores i w pucharze konfederacji. to jest naprawde wysmienity pilkarz wart tych pieniedzy jakie daje real, a nawet wiecej. w reprezentacji jest jednym z najlepszych. jezeli ktos na tle brazyli sie wybija to cos to znaczy. nie boje sie powiedziec, ze w PK byl lepszy od ronaldinho, bo byl. bedzie z niego wielki pilkarz. to, ze przechodzi do wielkiego klubu to bardzo dobrze. jego format i klasa w niczym nie odstaje od klasy klubu do ktotrego przejdzie. jestem pewien, ze sobie poradzi i bedzie sie wyroznial. a smiech, ze sprowadzaja jeszcze jednego napastnika to bezsens. robinho potrafi grac na pozycjach ronaldinho, bardziej z boku, gra blizej bramki, alenie musi byc koniecznmie napastnikiem. dla kazdego klubu bylby wzmocnieniem, dla barcelony rowniez. tego transferu mozna tylko zazdroscic. nie ciesze sie wcale, ze trafi do realu, ale jestem pewien, ze to dobry ruch (przejscie do wielkiego klubu)
Moim zdaniem to zly ruch bo trafiajac do takiego klubu nie rozwinie sie porzadnie tak jak Jrr, Saviola i wielu innych amerykanow pd i bedzie mial stracony jakis okres kariery. Chlopak ma wileki talent i Pele ma racje mowiac ze lepiej byloby dla niego pograc jescze w Brazylii ewentualnie przejsc do klubu w ktorym bedzie gral regularnie na dobrym poziomie dodam ze takim klubem moze byc PSV.

Zgadzam sie ale mysle ze lepiej by mu poszlo na w Betisie. To jest liga dla niego a klub nie jest na takim poziomie jak Real. Jesli tam by sie sprawdzil moglby potem z powodzenim isc do Realu

Wróć do „Hiszpania”