Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MaUser_FCI » 21 sty 2014, 18:10

Jak już pisałem, z mojej strony będzie. Ok, wizerunek zostanie (został) nadszarpnięty, ale jest szansa trochę to załagodzić eliminując odpowiedzialnych za tą samowolkę. A Guarin tępak. Teraz jak się okazuje, że najważniejszy decydent w klubie nic nie wiedział o tej transakcji to ta kolumbijska zakuta pała powinna zrozumieć postępowanie Thohira. "Sorry gwiazdo ale sram na Twoją karierę, tu chodzi o moje imię, nikt na moim podwórku nie będzie ze mnie robił wała przy mojej niewiedzy" - tak to widzę. Trenować nie musi, jego strata - jego wartość drastycznie spadnie i pewnie w lecie pójdzie do słabszego klubu niż miałoby to miejsce obecnie, ale to jego problem. Gwiazdor pieprzony. Dodatkowo nie wydaje mi się aby Juventus był nim dalej zainteresowany - teraz chcieli go brać, bo to grzech nie skorzystać z takiej okazji, gdzie pozbywają się balastu a zyskują człowieka w pomocy. Do lata o nim zapomną i załatwią sobie kogoś innego :)

Z drugiej strony może nie być tak pięknie i pójdą na rękę temu cwelowi. Wtedy też nie należy załamywać rąk, bo już widać jakiego typu to gość. Szkoda jedynie, że ten Vucinic taki stary i dopłata ma być tak mała.

Tak czy inaczej najważniejszy cel transferowy to pozbyć się kretów.

Wróć do „Włochy”