Lance powinien sobie poradzić!!!! (jedzie Mayo?? jak tak to licze na niego)
Jak zawsze w tego typu wyścigach można liczyć na niespodzianki!!!!
oby w tym roku pokzał sie jakis młodzian (szkoda Cunego)
W tym roku o ile się orientuje są tylko trzy etapy kończące sie pog góre - czyli tylko trzy szanse na osiągnięcie znaczacej przewagi lub jej odrobienie!!!!!!!
Czołówka najlepszych "górali" powinna się trzymać razem a na "królewskim etapie" zobaczymy kto jest najmocniejszy albo kto ma "dobry" lub"słaby" dzień.
Trzeba tez brać poprawkę na tzw. "przypadki" czyli kraksy, nieprzyjemne wypadki, brak szczęścia, oby tych zdarzeń( nieprzyjemnych) było jak najmniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Discovery jest mocny w tym roku - azevedo, savoldeli ( dla mnie niespełniony talent - chociarz wygrał kiedyś znany wyscig(:P) jeszcze w barwach saeco), brak roberto nie był widoczny w zeszłym roku ale koleś przydał by sie amerykaninowi teraz kiedy potrzebuje wsparcia w ostatnim jego występie!!!!!!!!! (Heras bedzie wygrywał Vuelte jak lance Tour - czyli seryjnie jak poprawi czasówke:))
Basso poprawił jazde na czas ale to nadal za mało, brakuje mu błysku, który by zdecydował o jego zwycięstwie!!!!!!
T mobile: ??? jan już duzo stracił, vino nie jest wybitnym "góralem" a ich kolega ( ostatnio drugi) rok temu zaliczył wyścig życia i teraz moim zdaniem nie będzie sie liczył
Botero. S został mistrzem świata i "spuchł" mam nadzieje że sie odrodzi!!
Ciekawi są Amerykańce Levi itd. mogą namieszać
Zresztą jedzie jeszcze kilku świetnych kolarzy Beloki ( straszny wypadek)
Oscar sewilla tez talencik, itd
Zapowiada się ciekawy wyścig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam zapodanie sobie opaski LIVESTRONG( mam taką), by wspomóc fundacje człowieka, genialnego w tym co robi!!!!!!!!!!!