Tour De France

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 04 lip 2005, 0:52

W sumie Winokurow jest jednym z największych rywali Lance'a w tym roku.Tak jak mówił Revan, on stara się poprawić swoje błędy i widzę go w tym roku na podium.Oficjalnie liderem grupy będzie Janek, ale myślę, że sytuacja będzie taka jak na Giro.Tam Cunego i Simoni też nie wiedzieli kto będzie hersztem grupy i dopiero pierwszy etap w górach, gdy Gilberto uciekł i awansował na 2 miejsce, a Damiano stracił wiele, wyłonił lidera grupy.Pamiętam, że zawsze Jan to ostatnia nadzieją przeciwników Armstronga.Nie patrzcie teraz na klasyfikację, czy oni zyskają czy nie, bo tak naprawdę wszystko się rozegra w górach.Szkoda, moja gafa z Virenque'm.Wiedziałem, że kończy karierę, ale nie wiedziałem, że już to zrobił :(.Szkoda, bo był etatowym zdobywcą koszulki w groszki, bodajże, od 98.Jedyną nadzieją na zdetronizowanie Armonga może być problem jaki zawsze mam w CM.Vino i Janek są zawsze w czołówce klasyfikacji, i jak mam etap górski, to albo jeden albo drugi zawsze ucieka.Na mecie raz jeden pierwszy, raz drugi.I to może być sposób, bo przy małych stratach punktowych, będzie musiał L.A. uważać, na każdą próbę ucieczki.Ale tak jest od kilku ładnych lat i nigdy nie skutkuje.

Wróć do „Inne sporty”