Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 23 sty 2014, 22:13

sickstick pisze:United który leje Arsenal nawet z Moyesem przy sterach w składzie z Matą, który wali Arsenalowi bramki nawet siedząc większość sezonu na ławce. Dla mnie bomba :suicide:
Na Was najlepszy był Park :mrgreen:

Bassu-jakimi kolegami ? Nazwałeś mnie z Arwinem hejterem? Tak, dałeś reda na nasłabsze ogniwo-tak, miałeś fajną rozmowe z Morrowem w wakcje- owszem. Podaje tylko fakty.
Indywidualnie podobnie jak Arwin prosze o konkretne cytaty.teraz nagle się okazuje że ludzie którzy ciesza się z Maty są idiotami bo nie chcieli wcześniej transferów.

Bassu wyłożę Ci na tacy Twoje rozumowanie- osobiście nie chce nowego bramkarza ale dajmy (1000 razy wypluć) DDG się polamie i będzie trzeba nowego bramkarza to co wtedy? Będę hejterem który domaga się bramkarza? Albo jak DDG bedzie walił klopsy jak ostatnio i będę się go domagal czego nie robilem w wakacje to mam prawo czy nie? Teraz Ty napinasz klate i mówisz wszystkim że było trzeba kupowac w lato a nie teraz. Nikt tutaj nie jest idiotą, piłkarze nowi są potrzebni, jednak problem jest głębszy.Pisałem to tutaj pare razy ostatnio i zamiast sie do tego odnieść napisałeś że moje pisanie o RVP Januzaju Roo i Macie jako mega sile jest żenujące. Nie wiem w co grasz ale widocznie szukanie dziury w calym masz we krwi.

Tutaj Bassu masz moją wypowiedz.Jak się to ma do tych kłamstw które tutaj wypisujesz?
http://swiatpilki.com/forum/viewtopic.p ... ia#p842413

Wróć do „Anglia”