Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: Aker » 25 sty 2014, 17:27

padaka. Z przodu zero pomysłu, choć moim zdaniem Lewy najlepiej zagrał jeśli chodzi o zawodników ofensywnych. Bendera gol po farcie (błąd obrońcy + bramkarza), a gol Sahina ze stałego fragmentu gry, więc ciężko też tutaj pochwalić drużynę, ogólnie zero pomysłu na grę... Defensywa też marnie, Kehl tak jak przypuszczałem zagrał piach po raz kolejny, Schmelle piach, Kevin piach, Sokratis dziś na plus, a Romek raczej bez oceny, co miał obronić to obronił... Bender strzelił co prawda, ale wsadził swojaka + drugi gol na jego konto co pokazuje, że jak nie ma Matsa albo Subo to pewniakiem jest, że coś stracimy, bo sam Grek wszystkiego nie załata. Słabo to wygląda i jeszcze Kuba wypadł do końca sezonu :suicide: Ciekawy jestem na kogo Klopp postawi w następnym meczu, mam na myśli tutaj środek obrony (Friedrich, Sarr czy znowu Bender) oraz prawa obrona Łukasz czy Kevin. A no i zapomniałbym, kolejny raz piach grał Miki... Ja już do niego cierpliwości nie mam, on się nie nadaje na playmakera, osobiście przesunąłbym go na CM-a na miejsce Sahina, a jak i tam będzie grał piach to w okienku letnim zastanowiłbym się nad jego sprzedażą.

Wróć do „Niemcy”