Re: IV Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: IV Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 28 sty 2014, 12:26

Mi się gdzieś obyło o uszy,że do Polski Sony wypuści pierwszy oficjalny rzut PS4 gdzieś w kwietniu czyt na wiosnę...A teraz to są odrzuty z USA - gdzie pewnie jest masa bubli :P Nie wiem czy to prawda,bo nie śledze aż tak wątek PS4...
Co do przesiadki cóż,wiadomo było,jest i będzie,że tylko kwestia czasu( i pieniędzy), a większość będzie się z miesiąca na miesiąc przesiadywało to nie uniknione...Cóż był okres na forum,gdzie dominował haxball,fify a w przyszłości będzie co innego zobaczymy...Dopóki będzie wzięcie turnieje będą się odbywać może nie tak często, ale cosik będzie tworzone..A jak nie to po prostu damy sobie spokój i będziemy grać towarzysko miedzy sobą :P

Sam miałem zamiar pod koniec roku kupywać PS4(nie sprzedawając PS3,jak kupić to już zatrzymać i być kolekcjonerem),ale po dłuższym zastanowieniu uznałem,że warto poczekać(planowałem na wiosnę-lato inne wydatki np.samochód,a teraz możliwe,że będę musiał coś dołożyć do samochodu ojca(tzw.pożyczka) bo niestety nasze(ojca) auto pójdzie do kasacji(od zeszłego tygodnia wszyscy z Opola mają u mnie przejebane :bicz: :bicz: )...No i tym sposobem jak dobrze pójdzie to może PS4 kupię w grudniu,bo i tak wiele gier na PS4 nie ma - FIFA 15,NBA 2k15,F1 2014 to zapewne będą pierwsze standardowe tytuły a do tego czasu jakieś przygodówki wyjdą lub z tanieją o te 20-50 zł :D

E: Dopóki jeszcze wszyscy mają PS3 - może macie inny pomysł-grę którą wspólnie moglibyśmy pykać? Jak coś to piszcie w temacie ogólnym PS3 - może coś wspólnymi siłami pomyślimy :) Pod warunkiem,że oczywiście chcecie :P

Wróć do „Gry Forumowe”