Co do przesiadki cóż,wiadomo było,jest i będzie,że tylko kwestia czasu( i pieniędzy), a większość będzie się z miesiąca na miesiąc przesiadywało to nie uniknione...Cóż był okres na forum,gdzie dominował haxball,fify a w przyszłości będzie co innego zobaczymy...Dopóki będzie wzięcie turnieje będą się odbywać może nie tak często, ale cosik będzie tworzone..A jak nie to po prostu damy sobie spokój i będziemy grać towarzysko miedzy sobą
Sam miałem zamiar pod koniec roku kupywać PS4(nie sprzedawając PS3,jak kupić to już zatrzymać i być kolekcjonerem),ale po dłuższym zastanowieniu uznałem,że warto poczekać(planowałem na wiosnę-lato inne wydatki np.samochód,a teraz możliwe,że będę musiał coś dołożyć do samochodu ojca(tzw.pożyczka) bo niestety nasze(ojca) auto pójdzie do kasacji(od zeszłego tygodnia wszyscy z Opola mają u mnie przejebane
E: Dopóki jeszcze wszyscy mają PS3 - może macie inny pomysł-grę którą wspólnie moglibyśmy pykać? Jak coś to piszcie w temacie ogólnym PS3 - może coś wspólnymi siłami pomyślimy