Bedziemy atakować i wygrywać 5:3, a nie bronic się. gerrard ma grac cofniętego rozgrywającego i tego sie Brendan trzyma. Nie ma miejsca w pierwszej 11 na DM bo ani Gerrard ani Henderson na ławkę są za dobrzy w tym momencie. Właśnie, Henderson... mówicie co chcecie ale dla mnie to on był wczoraj najlepszy na murawie. Serce i płuca tej drużyny. Przyszły kapitan! Sturridge KRÓL. Jakby nie kontuzja obaj z Suarkiem mieliby juz po 20 bramek w sezonie. Niesamowicty duet napastników.Biały pisze:Dziwi mnie tak pilne poszukiwanie skrzydłowego. Przecież formacja ofensywna nie potrzebuje wzmocnień do pierwszego składu. Jeżeli już miałbym za kogoś wydać taki hajs to w pierwszej kolejności szukałbym defensywnego pomocnika.I fajne wiadomości z samego rana. Ponoć poszła/ma pójść oferta 15 mln za Konoplyankę.
Takie mecze to ja moge oglądać
Taktyka dobrana idealnie, do pierwszej bramki mielisy wyraźną przewagę, Everton niegroźnie kontrował, potem oddalismy inicjatywę i zmiażdżylismy ich z kontrataku. Jak się ma takich sprinterów z przodu jak Suarez, Sturridge i Sterling to inaczej być nie mogło.
Everton w 100% zasłużył na to co dostał... a w zasadzie to nie, powinien w bagażniku miec jeszcze jedna bramkę po hattricku Sturridga