Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 29 sty 2014, 22:11

Pokazalismy dzis, co jest nasza sila w tym (w poprzednim tez, ale w mniejszym stopniu) sezonie- nawet jesli nie gramy najlepiej, to potrafimy wygrywac!To jest Atletico Cholo Simeone :beer:

Prawda, ze Baskom naleza sie ogromne brawa, za gre, za postawe, za wszystko :brawo: Ale to my mielismy dzis szczescie. Courtois caly czas udowadnia naszemu zarzadowi, ze warto za niego wylozyc duzo kasy, byle tylko go zatrzymac...taki bramkarz na jeszcze choc kilka sezonow to bylby skarb!!!
Ciesze sie z wygranej, z tego, ze nasi sie nie poddali pomimo, ze w grze bylismy na pewno gorsi od gospodarzy. Szkoda Filipe i nie wiemy, co sobie zrobil i jak dlugo potrwa przerwa, wiec byc moze Insua w koncu bedzie mial okazje pograc. Ja tam jestem zdania, ze Filipe byl nieco za mocno eksploatowany przez Cholo i ta kontuzja po prostu musiala mu sie przydarzyc, predzej czy pozniej :(

Z Sociedad bedzie pewnie ciezko a i ze skladem nie wiadomo, jak bedziemy wygladali, wiec chyba znowu nerwy sie szykuja...
Choc ja dawno sie nie denerwowalam na meczu tak jak dzis, ale i emocje byly porzadne i swietnie sie ogladalo :beer: :beer:

E: Zapomnialam pochwalic Rodrigueza, ktory ostatnio mnie zadziwia dobra gra!

Wróć do „Hiszpania”