Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: (L)oczkerson » 01 lut 2014, 22:56

Na razie kompletnie nie przekonuje mnie Honda. Dziś strasznie wolny. Sunąc w poprzek boiska kompletnie nie potrafił zaskoczyć rywala. Ja wiem, że to sam początek, że jeszcze pewnie nie zbudował formy, ale mimo wszystko myślałem, że będzie miał większy wpływ na Milan. Miał i dziś i we wcześniejszych meczach niezłe okazje i za każdym razem pudłował.

Przed meczem myślałem, że Cerci i Immobile rozwalą waszą ślamazarną defensywę w kontrach. Ostatecznie prócz gola i absurdalnego pudła Szweda w zasadzie to nie stwarzali wielkiego zagrożenia. Remis słuszny bo Milan w pierwszej połowie mimo zwyczajowego posiadania piłki kompletnie nie radził sobie z Torino, a w drugiej połowie rolę się odwróciły.

Na razie największym pozytywem pracy Seedorfa są boki obrony. Cieszy mnie, że De Sciglio gra na prawej i że Urby ma pewny pierwszy plac. Zupełnie niezły piłkarz. Może nie na miarę wielkiego zespołu, ale o takich porównaniach w Milanie niestety już wszyscy zapomnieli.

A i jeszcze odnośnie krytykowania Robinho. Ja pisałem, że to wcale nie jest klasowy zawodnik w momencie gdy do was przychodził. W odpowiedzi usłyszałem, że zazdroszczę :lol:

Wróć do „Włochy”