No jeśli nie podchodzi Ci Benteke, to znaczy, że nie grasz takdziki16 pisze:Właśnie Benteke średnio mi się gra, lepiej gra mi się np. Papiss Demba Cisse. No i ja nie gram tak, że biegnę skrzydłem i dośrodkowuję i czekam tylko na przyłożenie głowy, nie lubię takich akcji
Ja je kupiłem, bo jara mnie to straszniedziki16 pisze:A co w ogóle dawają Ci piłkarze in-form? Bo oprócz tego, że są czarne i mają troszkę polepszone staty no i są drogie niczym wg mnie się nie wyróżniają. Po co mieć je w składzie skoro można je opylić za ładne coinsy.
Tzn większość IFów kupiłem podczas krachu, więc dałem max 70% ich wartości. Co mi to daje? Np czarny Rakitić jest o niebo lepszy od zwykłego. SIF lepszy od IFa, a IF od Rare. Zobacz porównanie.
http://www.futhead.com/14/players/12699 ... 5/14-3445/
Jest droższy, ale jeśli mnie na niego strać i sprawia mi frajdę gra takimi grajkami, to czemu nie. Wiesz, jakbym chciał dziś ich wszystkich sprzedać, to pewnie około 150k bym na nich zarobił.
Na pewno dokupię IF Ardy Turana zamiast IF Koke, oraz IF Griezmanna zamienię jego SIFem.