Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 05 lip 2005, 11:05

Mona_ pisze:
Anka pisze: Tylko powinieneś zauważyć, że Gerrard zadeklarował, że zostanie w LFC tuż po finale Ligi Mistrzów. Każdy mówił wówczas, iż instnieje dla nich tylko jeden klub: FC Liverpool. I co? Vladimir Smicer w Bordeaux, szykuje się transfer Diao, Carraghera i Gerrarda. ;) Nie chcę tutaj krakać, ale sądzę, że połowa składu z Anfield zostanie wymieniona. Z głupoty piłkarzy.
Wow. Jestem ciekawa skad czerpiesz te wszystkie informacje. Carragher chce opóścić Anfield Road :lol: On jako jedyny piłkarz jeszcze przed tryiumfem w LM zadeklarował, ze chce pozostać do konca kariery w Liverpoolu. A na pytanie czy nie wolalby przejsc do jakiegos lepszego angielskiego klubu, odpowiada, ze najlepszy jest przecież Liverpool. Carra jest rowniez murowanym kandydatem na kapitana w przypadku odejscia Gerrarda.

Diao nie sprawdził się jako pilkarz The Reds więc jego odejście jest calkiem naturalne. Smicer ma juz swoje lata i chociaz strzelil piekna bramke w finale LM to to Rafa nie widzial go w swoich planach dlatego nie zaproponowal mu nowego kontraktu.

Co do Stevena Gerarda to wydaje mi sie, ze prasa robi wiecej szumu niz to warte. Wierze, ze Gerrard nie oposci Anfield, a doniesienia jakoby Benitez chcial go sprzedac i za te pieniadze kupic kilku zaodnikow sa klamstwem.
Akurat tutaj źle zapisałam w swym poście... Tzn. chodziło mi o to, że Carragherem się interesują kluby różne... ;)

Wróć do „Anglia”