Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 05 lip 2005, 11:51

Gerrard [*]
Naprawdę zaskoczył mnie i to bardzo negatywnie. Widać wyraźnie, że nie chce już dłużej grać w Liverpoolu. Tylko dlaczego stwierdził, że jeśli Liverpoolu wygra LM i będzie mógł w niej grać w następnym sezonie to zostanie w drużynie. Po co to było? Odpierdolił szopkę i tyle. Teraz kolejne odcinki tego samego przedstawienia pt. Kłótnia z zarządem oraz Nie chcem ale muszem. W takich oto okolicznościach żegna się kapitan drużyny :shock: :? Teraz czekamy tylko na mega ofertę ze strony Realu i papa. Do Chelsea przejść się nie odważy jednak. Ucieknie do Madrytu - tam kibice może go nie zabiją.

Jeśli chodzi o kwestię Dudka to sam jeszcze do niedawna byłem zwolennikiem jego pozostania w drużynie. Sądziłem, że Reina wcale nie musi być pierwszym bramkarzem ale jeśli Hiszpan (to bardzo ważne - Hiszpan) przechodzi za tak duże pieniądze to chyba jednak nie po to aby grzać ławę. Poza tym jeżeli słowa Beniteza jakoby Dudek miał wolną rękę w kwestii ewentualnego transferu są prawdziwe to nie ma wątpliwości, że Polak powinien odejść. Lepiej teraz gdy jeszcze wszyscy żyją jego finałem LM. Ze znalezieniem klubu nie powinien mieć problemów tyle, że nie będzie to klub pokroju Liverpoolu napewno.

Wróć do „Anglia”