No to u mnie to wyglada tak:
1. Barcelona - nie trawie nudnego klepania i zachwytow, bo 80% posiadania pilki. (O zawodnikach napisze pozniej
2. Atletico Madryt - kolejny hiszpanski klub, ktorego nie lubie choc tu i tak jest lepiej niz w pozycji numer 1
3. PSG - przede wszystkim przez szejkow, nie trawie takich smiesznych tworow gdzie pompowane sa czyjes pieniadze.
4. Bayern Monachium - po prostu ich nie lubie, trudno to jakos wytlumaczyc logicznie, ale zawsze jestem przeciwko nim (wyjatkiem byl final LM z zeszlego sezonu)
5. BVB - Polacy zrobili swoje, dodatkowo ta otoczka wokol tego klubu w Polskich mediach.
6. Manchester City - patrz 3
7. Arsenal Londyn - moze nie to jakas wielka niechec do tego klubu, ale po pierwsze lubie Tottenham, a po drugie Wenger. Nigdy za nim nie przepadalem.
8. Juventus Turyn & AC Milan - po prostu lubie Inter, wiec z automatu te dwa kluby odpadaja.
9. Cardiff City - po pierwsze lubie Swansea, po drugie to jakie cyrki odwala tam ten Tah przchodza ludzie pojecie, oby jak najmniej takich klubow
---
1. Jose Maria del Nido - czyli dawny prezydent Sevilli. Sam klub lubie, ale goscia nie cierpie.
2. Xavi - zlotousty.
3. Sergio Busquets - wiadomo, polfinal z Interem. Moze i sie ogarnal, ale "latka" zostaje na cale zycie
4. Jordi Alba - aktor numer 1 w Barcelonie.
5. Neymar - jak ja sie cieszylem, kiedy gosc przeszedl do Barcelony. Dodatkowo cyrki w PK.
6. Messi - jakies 2 lata temu zawsze sie wkurzalem jak strzelal gole
7. Sanchez i reszta graczy Barcelony.
8. Diego Costa - idealnie wkomponowalby sie swoim zachowaniem do Barcelony. Problem z banka ewidentny.
---
1. Reprezentacja Argentyny
2. Rp. Brazylii
3. Rp. Polski
4. Rp. Anglii