AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 05 lip 2005, 17:16

Ten kontrakt, to był jego błąd... nie wiem czym się chłopak kierował podpisując go... przecież mając takich rywali- konkurentów w ataku on nie ma szans grać w 1. jedenastce!! a o reprezentacji nie mowiąc :p może, jeśli się wzniesie na wyżyny, to strzeli pare bramek ale znaczącej roli w zespole raczej nie odegra... zwłaszcza, że nie wierze w to, że Milan dał sobie spokój z Gilą. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że na dzień dzisiejszy Milan się dogada z Parmą więc nie łapie, o co w tym wszystkim chodzi. Jeśli Lucek odżucił oferte za Davida to mnie tylko utwierdzi w moim przekonaniu (choć licze, że może bedzie inaczej)

I jeszcze jedno... śmieszą mnie wypowiedzi niektórych fanów Interu o przywiązaniu do barw :lol: czy uważacie, że Vieri zdradził Inter?? a może miał siedzieć na ławce Interu aż do późnej starości?? :roll:
z tego co wiem, to Vieri nie pożegnał się z Interem w niemiłych okolicznościach. Umowe chyba rozwiązano za porozumieniem obu stron?? poprawcie mnie jeśli się myle... Piłkarz nie jest niewolnikiem i nie można mu wyrzucać zmiany barw klubowych... :roll: to był jego wybor i należy to uszanować :?

Wróć do „Wracając Do Meritum”