Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 05 lip 2005, 20:00

Kezman hmmm bramek nastzrelał ale gdzie :?: w Holandii...jest tak samo niespelniony jak reszta 'gwiazd' ligii Holnderskiej przychodząc do Anglii mowił " Ruud pobiję twoje wszytskie rekordy tak jak to zrobiłem w Holandii "...W Holandii faktycznie tego dokonał a w Anglii phi...Sciągnołem filmik 11min goli Mateji Kezman'a, mowi musi byc dobry okazało się że są to typowe wykładańce dobijal na pustaka...I tak było...mial mu kto dogrywać Mark van Bommel, Arjen Robben heh to piłkarze nietuzinkowi...W reprezentacji phi Kezman gra tak samo jak grał w Chelsea...Moze się odrodziw co wątpie...na pustaka to nawet Torres w Hiszpani nie stzrela...Najwieksze wzmocnienie to Petrov i Maxi, Petrov jest szybki prosty drybkling ale skuteczny i dobry stzral zza 16 to duze wzocnienie a Maxi tez jest świetny...Galletti jakoś mi zabardzio się niepodoba ale jest Argentynczykiem, moze grac tam jak w ojczyźnie...Wydaje mi sie, ze sila ofensywna Atletico ejst badzo duza...powinni skupić się na obronie i kupic jakiś pozadnych obronców, podobnej renomy co niespełniony Kezman :wink: i wspaniały Petrov...obstawiam ze w tym sezonie Atletico powalczy z Villarrealem, Depor, Betisem, Espanyolem, Sevilla o LM...wszystkie te ekipy graja na podobnym poziomie pierwsza treojka Real,Barca,Valencia...reszta jest poza zasięgiem co pokazał chociaz by ten sezon gdzie Real miał 15 ptk przewagi nad 3 zespołem...A Valencia moze zacznei grac dlatego ją tam umieściłem :wink:

Wróć do „Hiszpania”