Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5316
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: DDK » 10 lut 2014, 11:59

cieżko tak na oko, ale powiedzmy że mniej więcej tak:
rano musli (jakies 80-100g) z mlekiem (300ml?). Na drugie śniadanie różnie, najczęsciej z 3 kanapki z serem i szynką. Na obiad zazwyczaj jakieś mięso z ziemniakami ale ile to nie mam pojęcia, mógłbym ewentualnie zdjęcie zrobić :P Na podwieczorek też różnie, jak mam trening to banan albo 2 po treningu. Jak nie to też jakieś kanapki, rzadko jogurt pitny. Wieczorem czasami jajecznica z 3 jajek z chlebem, albo standardowo z 4-5 kanapek z serem, szynką.
Czasami zjem jakiegoś śledzia na kolacje. A obiad to różnie, najczęściej mieśo, ale min. raz w tygodniu ryba, czasami jakis makaron.

Teraz jeszcze ze zwykłego czarnego chleba przerzucam się na pełnoziarnisty(?), i staram się tą kolacje jeść jeszcze wcześniej. Największy problem mam, że jak chodzę spać 1-2 to powinienem jeść np. 22. A czesto wychodzę z domu o 19 i wracam o 23:30-24, to co wtedy?
A no i do tego dochodzi z 5-6 herbat codziennie (z małą ilością soku i 1 słodzikiem) i woda mineralna. Raz na tydzien może jakiś energetyk, pepsi czy inne słodkie gówno i to w zasadzie tyle.

Wróć do „Hyde Park”