Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3395

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: seba82 » 10 lut 2014, 13:23

Herbate piję albo czarną albo owocową. To i tak wcześniej piłem zamiast tego włąsnie słodkie rzeczy, zielonej herbaty nie jestem w stanie pić. Z tych 2 która lepsza? Ziemniaki już staram się jeść od jakiegośczasu rzadziej i zamieniać je na kaszę lub ryż, teraz spróbuje jeszcze bardziej.
Jeszcze ostatnie: na kolację piszesz że jajka? Mogą być w postaci jajecznicy? I z czym ten serek wiejski, jak nie z chlebem? :D
Skoro zielonej nie możesz to staraj się urozmaicić, pij czarna, z dzikiej róży itp. Herbata nie ma w sumie aż takiego znaczenia, ale zielona pomaga w przemianie materii, wypłukuje toksyny i jest silnym antyoksydantem.
Może być jajecznica, tylko nie na głębokim tłuszczu, broń Boże słonecznikowym oleju lub smalcu. Są patelnie do smażenia beztłuszczowego gdybyś był zainteresowany. jak chcesz się odchudzić to pamiętaj: gotowanie,grillowanie,pieczenie a na końcu smażenie.
Serek wiejski jedz z warzywami, albo kup sobie słonecznik łuskany i dodaj 2 łyżeczki. Węglowodanom na noc mówimy stanowczo nie :P a węglowodany z warzyw to inna sprawa.
Bo z tego co patrzyłem to mają dużo cukrów, ale jak mam pić energetyka to ostatnio wolałem coś takiego kupić. Przy okazji fajnie działa, bo nawet jak rano pobiegam, potem to wypije to wieczorem spokojnie na treningu nie czuję wielkiego zmęczenia. Ale możliwe że to tylko tak mi się wydaje :P
Z dwojga złego lesze to, ale syntetyczne witaminy nie wchłaniają się tak jak te z pożywienia.
Kup dobrej jakości miód(bardzo istotne by był dobrej jakości, bo producewnci mieszają z jakimś chińskim gównem) i mieszaj z wodą, wypijesz po treningu czy przed i też powera dostaniesz. Ekonomicznie lepiej Ci to wyjdzie i zdrowotnie o wiele korzystniej.

Wróć do „Hyde Park”