Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 10 lut 2014, 15:58

Ile mielismy setek w tym meczu? Dajcie spokój. Grać wrzutki na RVP który strzela z głowki raz na sezon chyba,Roo który jest dobry i tylko dobry w tym.Mate Rafaela Younga. Serio taka taktyka byłaby dobra z Fellsem i Carolem w ataku, a nie z takimi zawodnikami.Staty podan miedzy RVP i ROO pokazuja jak dziadowsko ze sobą wspolpracują w tym sezonie, gdzie podania wyjscie poklepanie? Tylko wrzutka. Naprawde sprzedajmy Roo do Chelsea RVP tez gdzieś do Juve, kupmy Andiego, Davisa na rezerwe, dajmy Felsa na AM i wtedy bedziemy lepiej kosili punkty.Jak ma wygladac nowe Unitedy jak trener karze grac wrzutki do usranej smierci?

Tak jeszcze przeanalizujmy naszą gre i wyniki

Z norwich 3 punkty powinno byc 0.
Z Hull były 3 powinien byc co najwyzej 1.
Ze Stoke 3 i gdyby nie nieskutecznosc Stoke powino byc 0 lub 1.

Licząc to dojdziemy do wniosku ze i tak jest lepiej niż gorzej.Takie Norwicz nam powinno wlożyc lekko 3. Tutaj naprawde nie ma przypadku. Wyniki i sytuacja w tabeli pokazuje gdzie nas Szkot zaprowadził.Na zwolenienie jednak nie licze i każdy chyba kto się orientuje w sprawach MU wie dlaczego.Nie jestem za zaalnianiem trenerow, pisałem to w przypadku Liverpoolu gdzie pojawila sie tabelka gdzie Rodgers miał podobne staty co jego poprzednik- pisałem wtedy że tutaj chodzi o styl gry i inną mentalność, bo na bazie tego idzie zrobić kolejne kroki.Jak widac byłem prorokiem.Z Moyesem nic takiego nie widze.

Wróć do „Anglia”