Tylko że ja redzie nie widze by ktoś robił kozła ofiarnego z Toma- ktos mu wypomina błędy,daje statystyki- ma prawo i ja tutaj nie widze złych intencjo, pewnie pijesz do ostatniego cyklu pytan do MC gdzie ludzie sobie żartowali z Toma. Musisz brac pod uwage że doświadczeni piłkarze mają swoje lata, to że zgaśnie MC mnie nie dziwi- lata grania bez kontuzji w Prem- musiało sie odbić, bardziej bym się dziwił jakby Roo tak słabo gral w wieku 28-29 lat, ale Carrick ma 33 lara i naprawde bądzmy racjonalni.Evra też pokazuje ogromne zmęczenie materiału.Gracze doświadczeni jednak zdrowia nikt nie oszuka, Evra to dla mnie kosmita i tak jeśli chodzi o zdrowie. Co śmieszniejsze to młodzi piłkarze pokazali się dobrze w tym sezonie-Welbs Jones Small Evans Januzaj.Trzeba brać pod uwage że stara gwardia mogła paść - to że Carrick gra słabo i doznaje kontuzji mnie nie dziwi i tutaj pałeczke powinien przejąć Tom.
Tom się może przydać jednak wątpie by za Moyesa.Problem w tym że udziela wywiadu jakby był jakimś wielkim piłkarzem od którego ustala sie skład.Co to za gadka że ludzie nie doceniaja jego gry? Niech sobie porówna swoje osiągnięcia z piłkarzami z innych ekip. Bezsensowny i głupi wywiad.Niech odpowiada dobrą grą na boisku. zaczął grać dobrze i trener go odstawia? Grał ileś tam meczy z rzędu.Co pokazał w tych meczach? Co pokazał ostatnio z Sunderlandem czy Stoke? Tutaj trzeba zacisnąć żeby i zapierdalać na boisku a nie płakać że gra dobrze i jest kozłem ofiarnym.Nie lubie takiego czegoś.