Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 05 lip 2005, 22:52

RoRo pisze:Chodzilo mi dokladnie o to ze skreslono go poniwaz w trakcie jego kontuzji juz wymyslalo dla niego coraz to nowych zastepcow ...

Santiago Ezquerro to tez napadzior nie ?? A juz praktycznie jest w Barcie .. jakby kupili jeszcze Henrego to pewnie graliby Etoo i Henry w srodku ataku i za nimi Ronnie a gdzie miejsce dla Larssona ?? Ławka...

On przychodzil do Barcy jako supergwiazda badz co badz i znalezy mu sie ze od czasu do czasu pogra ...

POZDRO
Santiago Ezquerro to owszem napadzior ale nie taki typowy snajper. Został sprowadzony raczej z myślą o zastąpienu Ronaldinho. Nawet gdyby przyszedł Henry to taktyka raczej nie uległaby zmianie pewnie. IMHO Henry mógłby grać zamiast Giuly'ego. Oczywiście to wszystko tylko spekulacje. Nie wydaje mnie się aby Barca miała nagle zagrać dwoma napastnikami bo musi być coś kosztem czegoś a pomoc jest nie do ruszenia. Jestem pewien, że Henka będzie dostawał co jakiś czas szanse gry. Nie będzie to może dużo czasu ale będzie się na boisku pojawiał napewno.

Wróć do „Anglia”