Jan Tomaszewski pisze:Dudek powinien odejść już po finale LM"
Jerzy Dudek powinien odejść z Liverpoolu natychmiast po finałowym spotkaniu Ligi Mistrzów
- Powinien opuścić ten klub z dwóch powodów. Po pierwsze, bo nie był lubiany przez prasę, gdyż musiał rywalizować o miejsce w składzie z Kirklandem, który często był kontuzjowany, jednak cały czas jest nadzieją angielskiej piłki. Po drugie, gdy Jurek grał, to zbyt często zdarzały mu się wpadki.
Nawet Tomaszewski kseruje moje wypowiedzi. Na wszelki wypadek dorzucił ten tekst o Kirklandzie, żeby nikt się nie zorientował
Ale koniec samoadoracji
Z nudów jeszcze polazłem na Onet.
W sumie to nie wiedziałem, ale niech mu będzie.Hardy Hasselbruch z Kickera pisze:Dudek w Bundeslidze? Nie ma szans. Jeśli nasza piłka z czegoś dzisiaj słynie, to właśnie z bramkarzy.
Aha i dajcie sobie spokój ze Steviem. Ja przyjąłem do wiadomości, że odejdzie gdzieś w okolicach meczu z Chelsea. A piłkarz w jeden dzień mówi jedno, na drugi dzień nie pamięta. Normalna praktyka. Powtórzę jeszcze co napisałem pod newsem, ale potem dzieciarnia zaczęła się bawić, więc dyskusji nie było i ni mo.
Pod wpływem emocji zaczyna się wierzyć w najgłupsze kłamstwo. Podejrzewam, że Gerrard chciał odejść na długo przed finałem, ale po jego wygraniu "zapomniało mu się".
Dopiero negocjacje o kontrakt przypomniały mu, że czuł się niedoceniany i zasługuje na coś lepszego. Oczywiście we własnym mniemaniu.
Zapewniam, że jak przejdzie, to nie będzie miał wyrzutów sumienia. Piłkarze są bardzo prostolinijni i przejmują się kibicami tylko na meczu.