Re: Arsenal FC - Liverpool FC

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Re: Arsenal FC - Liverpool FC

Post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 lut 2014, 21:09

guru pisze:[

Wielki kibic Barcelony moze każdemu wytykać kto ile wygrał, bo zaraz pójdą grube argumenty o trofeach Barcelony. [']
Widze ze coraz wiecej kompleksow. Ale nie jestem specjalistą od tego typu problemow. Nie ksztacilem sie w tym kierunku, musisz poszukac czegos u siebie w miesteczku, moze jakis specjalista bedzie.

Problem pustej gabloty wytyka cala Anglia, caly swiat, ale widocznie ty masz wyjatkowo powazne kompleksy. Musze ci wspolczuc na powaznie, bo kazda piosnka na stadionach w Anglii o pustej gablocie musi kojarzyc ci sie z barceloną. To jest naprawde powazne stadium choroby pcychicznej.

Nie ty, kochanie, bedziesz decydował jak mam oceniac mecz, obejrzalem, napisalem swoje, a ty kochanie, rzucasz sie jak piskorz w sieci. Trzepanie konia to popularne okreslenie dla kogos kto z podniety nie panuje nad rekoma (w tym przypadku robisz to swojej klawiaturze).

Nie bede z toba, kochanie, polemizal, bo nie mamy o czym. Jak ochloniesz z podniety, i zaczniesz pisac cos co mnie zaciekawi, byc moze. Ale tez nie moge ci tego, kochanie, zagwarantowac.

Wróć do „Anglia”