Re: Arsenal FC - Liverpool FC

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC - Liverpool FC

Post autor: Magnum » 16 lut 2014, 22:48

Jakieś dziwne pierdoły tutaj widzę, więc zamiast wdawać się w dyskusję powiem tylko, że przed meczem byłem sceptycznie nastawiony, bo o ile atak mi się podobał - byłem ciekawy występu Sanogo oraz chciałem zobaczyć Podolskiego i Oxa - to Arteta-Flamini z reguły nie zdaje egzaminu, a Jenkinson i Monreal na bokach wprowadzali po prostu strach. Na szczęście okazało się, że bezpodstawnie. Pierwsze 10 minut to były chwile grozy, ale potem się ogarnęliśmy i sami tworzyliśmy sporo okazji i w końcu je ładnie wykorzystaliśmy. Bardzo mnie to cieszy. Myslę, że w środę zagramy defensywnie lepiej, bo będą lepsze boki obrony i srodek pola lepiej zbanalsowany.

Sanogo mi się podobał, dobry debiut w pierwszym składzie. Mogą być z niego ludzie. Wydaje mi się, że dawał nam więcej, niż Giroud w ostatnich 2-3 meczach. Może przesadzam, nie wiem, ale chyba nie.

Losowanie ciekawe, fajnie, że u siebie, będą emocje i napinki z metolem :P Liczę, że skoro nie mamy meczu w tygodniu przed 1/4, to zagramy w silniejszym i stabilniejszym składzie - mimo tego, że spotkanie odbędzie się 3 dni przed rewanżem w Monachium.

Wróć do „Anglia”