Re: Liga Mistrzów: City-Barca

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Liga Mistrzów: City-Barca

Post autor: ddemon » 19 lut 2014, 0:57

Jak tam panowie pesymiści? :lol: Cały czas tonowałem nastroje w temacie Barcy - wciąż są 3 puchary do wygrania i po tym meczu również można w nie śmiało wierzyć i w nie mierzyć :!:

Oczekiwałem trudnego meczu,ale wierzyłem że stać Barcę na dobry wynik - jaki jest? b.dobry :D A mecz naprawdę dobry,sporo szachów i to Barca u siebie ma do wykonania ruch szach-mat :)
Oglądałem 2 połowę i trochę skrót pierwszej - zwycięstwo mimo wszystko zasłużone - czerwo i karny? Może to nie była dobra decyzja(z tym karnym),ale natomiast jedną bramkę sędzia nam zabrał także(Ci co widzieli niech siedzą cicho :P)
Kogo bym wyróżnił - Valdesa za kapitalne interwencje oraz D.Alvesa..Owszem Brazylijczyk miał kilka strat,ale zagrał jedno z lepszych spotkań w tym sezonie - kapitalnie się podłączał,groźnie wrzucał,strzelił bramkę choć wcześniej zmarnował również sytuację sam na sam :D

Po jednej kapitalnej akcji,gdy interweniował VV po strzale Silvy,a dograł mu z pierwszej Zabaleta to na początku nie wiedziałem kogo bardziej oklaskiwałem...Przyjemnie się oglądało :brawo:

Teraz znów wyjazd do Sociedad konieczne 3 pkt!! :)

Wróć do „Puchary Europejskie”