nie przesadziles?!?!
tamtego posta nie ma. wiec uznaj ten za pierwszy na ten temat. w tamtym nastapiola pewna niescislosc i usunalem go w 3 min po napisaniu. to, ze calymi dniami i nocami siedzisz na fotrum i nic sie przed toba nie ukryje, to juz nie moju problem. skoro czytasz wszystko w ekspresowym tempie, to czemu nie zadales sobie trudu by zauwazyc, ze posta nie ma.
podwazanie autorytetu? nie ma tu zadnego podwazania autyorytetu, bo nie ma co podwazac. za to obrazy nie ma w ogole. rozumiem, ze chodfzi o fragment: "nie byloby wtedy 12 letnich partaczy." nie stwierdzilem tutaj nigdzie, ze ktos jest 12 letnim partaczem, nie stwierdzilem nawet, ze takowy jest. stwierdzilem tylko, ze jakby bylo kryteruim, to napewno by nie bylo. czytanie ze zrozumieniem, tak czesto powtarzany frazes na tym forum... mam nadzieje, ze znasz sie troche na konstrukcji zdan w jezyku polskim...
zdanie warunkowe: jakby bylo kryterium, to nie byloby partaczy. wytlumacz mi gdzie ty tu widzisz, ze nazwalem kogos partaczem?
poza tym 5 to chyba przesada, nie uwazasz?
glowny problem polega na tym, ze nie ma tu zadnego nadzoru ze strony administratorow. nie zagladaja prawie w ogole. nie ma sie wiec co dziwic, ze forum "nalezy" do modow. robicie co chcecie, jestes w wielu przypadkach opryskliwi i niemili, nieprzyjmujacy krytyki. wychodzicie z zalozenia, ze jak cos nie tak to wp, a jak dalej to dalej. zadnej dyskusji. jak admin kiedys wpadnie, to przeciez nie bedzie czytal 300 stron roznych postow, by wiedziec co sie dzialo. w ten sposob jestescie calkowicie bezkarni i dlatego robi sie syf.
oczywiscie do admina w tej sprawie nie mam zamiaru uderzac, bo to sie mija z celem. albo to oleje, albo by "nie podwazac autorytetu moda" to oleje.