czemu w przypadku obrazy moda jest wiecej niz w przypadku innego usera? znowu jakies przywileje,.
"niektorzy maja talent do wmawiania ludziom, ze biale jest czarne" - dobrze, ze to napuisales. pasuje do ciebie jak ulal. wmawiasz mi, ze kogos obrazilem, a ewidentnie widac, ze nic takiego nie zrobilem.
slowo becks i partacz w jednym poscie to czysty przypadek. przeciez jakbym napisalam w dwoch to bym dostal wp za post pod postem... zgodze sie z tym, ze podwazam "autorytet" (czuje sie jakbym mowil o czyms nieistniejacym), ale nie ze kogo obrazam. 12letni partacz - aluzja, do kogo ta aluzja? nie mam pojecia zielonego ile mod becks ma lat, wiec nie moze byc mowey o zadnej aluzji.
stwierdzilem, ze problem istnieje - pokarz mi fragment w ktorym stwierdzilem, ze problem istnieje. nawet jezeli twierdze, ze jest jakis problem z ktoryms z modow, nie znaczy to przeciez, ze naturalna konsekwencja jest nazwanie go partaczem. to, ze nie podoba mi sie obecnosc becksa jako moda nie znaczy chyba, ze musze nazywac go partaczem?
do admina nie napisze, bo mija sie to z celem.
nie musisz sprawdzac, wierz mki na slowo. post byl chyba w pytaniach w tym dziale