Znam ich, rzeczywiście są dobrzy. Jeżeli chodzi o drużyny młodzieżowe to radzę kupić Martina Metodieva (bułgar, 14 lat, po 5 sezonach jest dobrym snajperem drybling 14, wykończenie akcji 16 i przyspieszenie oraz prędkość 20), nadają się jeszcze Maciej Korzym, Labinot Harbuzi, Marko Dinjar (jego nawet w pierwszym składzie można posawić), Billy Jones (tak samo jak Dinjar, od razu w jedenastkę), Kasper Schmeichel, Mario Felgueiras (dwaj znakomici bramkarze), Fabio Paim i Ze Mario (dwaj prawi skrzydłowi), jest z kogo potem wybierać i nie trzeba wyrzucać pieniędzy. jednakże pytam się kogo kupić na lewą obronę do 1,2mln €Rossi pisze:Mo Totti slyszałęm o nim ale w Tottenhami jets super napstnik 16 letni z Wybrzerz Kości Słoniowej w mlodzikach wymiata, nie pamiętam jak się nazywa.Pasztet pisze:nie, ale dbam o u-18 kupuje mlodzików (polecam totti, portugalczyk z southamptonu) zespół tamten prowadzi trener z jak najwyzszym statem pracy z juniorami, ustawiam im sparingi przedsezonowe itp.Rossi pisze:Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji