Ostrzeżenia - komentarze

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 20:27

beckhs pisze:Nie przejalem sie Twoja krotyka, zreszta mi to rybka co Twoja osoba o mnie sadzi, vo sie z Twoim zdaniem nei licze. I nie mysl, ze odejde. Moze i bym odszedl, ale specjalnie zeby zrobic Ci na zlosc zostane i juz nie odpisuje na zadne Twoje zarzuty

P.S.: Za obraze moda dostaje sie 5 WP, zeby takim typom jak Ty odechcialo sie najezdzac na modow, podczas gdy sam nic nie robisz :) i uwierz mi, ze modem nigdy nie zostaniesz :) :) :)
hahahahhahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahhaha :lol: :lol: :lol:
naprawde az tak mnie to rozbawilo.
nie musisz sie liczyc z moim zdaniem i nie musisz sie przejmowac moja krytyka, mnie tez to rybka. zrob mi na zlosc i zostan - lol, hahahahah, hahahahha. nie odpisales ani razu, wiec nie pisz ze nie odpisujesz juz.

jak to, ja nic nie robie?! a kto cale dzien lezy na kanapie, kto pluje i o sciane chlapie, kto... dalej nie pamietam, lol, hahahhahaha
modem nigdy nie zostane, nie mow mi9 takich przykrych rzeczy, bo sie poplacze i zalamie. chyba nie chcesz miec mnie na sumieniu. czlowiek w depresji hjest zdolny do roznych rzeczy... hahahhahaha
piwus pisze:Oszalałem po tym zdaniu.
a ja myslalem, ze juz wczesniej...

Wróć do „Wracając Do Meritum”