Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Polscy kibice

Post autor: Duch » 03 mar 2014, 14:30

DDK pisze:Jedna sprawa. Jak chcesz dyskutować na poziomie, to podawaj jakieś argumenty. A nie "smiać mi się chce" i obrażanie innych. Bo jak lubię dyskutować na trudne tematy, tak coś takiego to mi się nawet czytać nie chce.
Nie czytaj i nie odpowiadaj. Akurat z Tobą Dudek nie mam o czym dyskutować, bo już wielokrotnie udowodniłeś, że jesteś na kompletnie innym biegunie jeśli chodzi o postrzeganie pewnych spraw. Przekonywanie Cię do innych racji wydaje mi się dość jałową robotą, na którą nie mam czasu.
DDK pisze:Ja osobiście nie wyobrażam sobie siebie na trybunach stadionu, gdzie jest obowiązek siedzenia, nie można śpiewać itd
W sensie, że teraz ktoś zabrania Ci śpiewać, nakazuje siedzieć i nie wstawać? Czysto kibicowskie atrybuty jak śpiewanie, oprawy, bluzgi czy nawet te race, to jedno. Działanie na szkodę własnego klubu, to zupełnie odrębna kwestia, ale jak sam stwierdziłeś, są ludzie, dla których są ważniejsze rzeczy niż to czy ukochany klub będzie miał pełny skarbiec, czy będzie mógł kupić jakiegoś piłkarza, będzie zmuszony sprzedać jakiegoś zawodnika, czy powalczy o Ligę Mistrzów itd.

Wróć do „Polska”