Nie generalizuj. Kark zostawił kilkadziesiąt zł wczoraj w kasie i naraził klub na kilkumilionowe straty. Rozumiesz różnicę?DDK pisze:Nie od ich pieniędzy? To ja nie wiedziałem że oni chodzą od kilku, kilkunastu lat na Legie za darmo, nie kupują barw, nie wydają tam żadnych pieniędzy, oprawy też pewnie mają za friko. Już nie będę wspominał o czasie spędzonym dla Legii.
Nie jest potrzebny wróżbita Maciej, aby wpaść na to jakie będą konsekwencje.DDK pisze:A czy Legia (ta piłkarska) się cofnęła to poczekajmy. Zobaczmy najpierw jakie będą tego skutki, odczekajmy i spójrzmy na to chłodnym okiem. Bo jak widać niektórzy już wydali wyroki.
]DDK pisze:Bart ta wypowiedź o argumentach było skierowana prosto do Ducha, bo nie dał żadnych argumentów a obrażał.
Kogo Duch obraził? Imbecyli w kominiarkach z gardą? Przestań. Dla opraw, dopingu, flag i mega atmosfery chodziłem na Ł3. Wątpię, aby ktoś tego wczoraj zabraniał, czy w Wawie, czy gdzie indziej. Nawet race lubię, ale to co się działo wczoraj, to było działanie na szkodę klubu z premedytacją. Jeśli w jakikolwiek sposób starasz się to tłumaczyć, szukać innych płaszczyzn, to wybacz, ale ze mną też nie masz co dyskutować.