Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 09 mar 2014, 22:09

Jeżeli szukamy skrzydłowego to ja uśmiechnąłbym się w stronę Tello. Jak wiemy gracz Barcelony jest niezadowolony ze swojego statusu w drużynie i w lecie jest na wylocie tym bardziej, że coraz częściej mówi o zmianach które w klubie ze stolicy Katalonii nadejdą. Młody Hiszpan niejednokrotnie pokazywał, że ma zadatki na klasowego skrzydłowego. Osobiście wolałbym jego niż załóżmy Cerciego choć Włochem z Torino też nie pogardziłbym jednak jego cena jest za wysoka.

Osobiście jestem zadowolony ze wczorajszego składu na Udinese. Choć oczywiście wolałbym kogoś innego za Birse i dać Hondzie pełne 90 minut w podstawie na OPŚ. Szkoda, że Saponara nie dostał szansy. Dłużej pograć dają mu tylko w rywalami na których niestety się nie nadaje jeszcze.
seba82 pisze:liga to priorytet i zdobywane w niej punkty.
Liga była priorytetem gdy mieliśmy szansę grać w LM w przyszłym sezonie czyli przez jakieś 5 kolejek. Kasa w LE jest tak wielka, że na pensję Constanta zyski z niej nie starczyłyby. Z drugiej strony nie powinniśmy narzekać na LE bo szykuje się, że to będą jedyne europejskie puchary na które nas będzie stać.
seba82 pisze:Wczoraj powinniśmy schodzić do szatni prowadząc 2:0,
Śmieszy mnie takie gadanie. Tak samo pisali na forum użytkownicy w trakcie oraz po meczu z Juve gdzie Zebry przecież też swoja okazję 100% mięli w pierwszej połowie. Dla przypomnienia Udinese powinno objąć w prowadzenie już w pierwszych minutach wczorajszego spotkania gdyż swoją sytuację zmarnował Pereyra.

Przychodzi trudniejszy rywal i dostajemy standardowy oklep. Nic nowego.

Patrząc na sytuację w tabeli można powiedzieć, że gra Milanu w tym sezonie to strzał w dziesiątkę.

Wróć do „Włochy”