Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 11 mar 2014, 22:50

Wilmore pisze:Nie masz dość robienia z siebie błazna?
Ja widzę grające na luzie Atletico w dwumeczu ogrywających łatwiutko Milan wbijając im 5 bramek. W obu meczach nie widziałem gry która jest symbolem Atletico Simeone czyli wielka ambicja oraz nieodstępowanie metra na boisku. Coś takiego jak mogliśmy widzieć w meczach ligowych z Realem. Milan to komiczna drużyna(?). Mogę śmiało obstawiać, że doczekamy się szybciej niedoczekanego stadionu niż wrócimy do LM. Dobre kilka lat minie jak nie zajdą POWAŻNE zmiany. Ja nie widzę poprawy od przyjścia Seedorfa. Odkąd przyszedł zbawiciel to nic się nie zmieniło. Ściągnęliśmy szrot, nie pozbyliśmy się szrotu oraz dostajemy po dupie od każdej drużyny która ma uznanie w Europie. Nie ważne czy leje nas Udinese 2 krotnie czy Atletico. Jestem pewny, że z Allegrim nie dostalibyśmy takiego łupnia w dwumeczu z Atletico. Osobiście nie byłem zwolennikiem Maksa, ale też nie jestem za Seedorfem. Człowiek który dostał posadę za nic. Po znajomościach.

Teraz niech do klubu dotrze to, że nie będzie LM w przyszłych kilku sezonach i niech podadzą pomysł jak utrzymamy to szeroką i przepłaconą kadrę. Jestem ciekaw ile my wydajemy w porównaniu z Bayernem na pensję. Dużo opcji do sprzedania też nie mamy. Jak widzę jest DS, ES oraz Balo. Pierwszy jest jeszcze niedoświadczony aby go sprzedawać już teraz. Drugi natomiast CAŁY sezon kontuzjowany, a jak grał to był zazwyczaj najsłabszym graczem Milanu oraz trzeciemu jak nie wyjdzie pięknie Mundial to IMO wątpię, że znajdą się chętni. Cały świat wie jaki jest Balotelli. W całym dwumeczu nie pokazał niczego coby mi pozwoliło myśleć: "On pociągnie drużynę do przodu". Zresztą kiedy on zrobił wynik dla drużyny z poważną drużyną odliczając SFG. No mogę się mylić, ale w tym sezonie takowego meczu nie było.

Oczywiście gratulacje dla Atletico. Jestem pełen podziwu jak funkcjonuje ta ekipa. Bez wielkich transferów prócz Falcao(który i tak później został sprzedany) w ostatnich latach zrobili wielką drużynę. Tak buduje się zespół Galliani. W dalszych fazach będę dla Atletico.

Wróć do „Włochy”