Bronienie się boiskiem to żenada, skończ bo już słabo się to czyta a ja kibic Juve. Juve nie przegrało przez boisko w stambule lecz swoją indolencję piłkarską w europie, nikt nam nie zabronił nie dać plamy z turkami u siebie na świetnym boisku jak i dać dupy podwójnie z duńczykami. Śmiesznie ta twoja obrona brzmi w kontekście Milanu który odpadł z drużyną na jakiej poziomie nie są żadne drużyny w LE...Tomusmc pisze:Barcelona grała i gra o najwyższe cele w lidze to raz, a dwa nie porównujmy 1/8 do 1/2 ok? Bo to też jest słabe. Ja nie jestem zadowolony z Juventusu, ale zarzucanie Nam po takim dwumeczu, że w grupie odpadliśmy jest raczej nie na miejscu. Ja się obronię boiskiem, które wyglądało jak chlew, a Wy teraz czym?blackmore pisze:Czyli Barcelona powinna żałować, że rok temu dotarła do półfinału zamiast odpaść już na jesieni i zagrać w LE?Tomusmc pisze:Wolę Juve, które powalczy z LE (chociaż tego nie jestem pewien) niż Milan, który dostaje piątkę w dwumeczu jako jedyny reprezentant Włoch
słabe te twoje argumenty jak boisko w stambule. schowaj dume do kieszeni