Re: Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Re: Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Post autor: sickstick » 12 mar 2014, 15:56

Nie wiem kim jest Szymon Fras, podobnie jak nie wiem kim jest hotterthanfire i inni jego dotychczasowi partnerzy do dyskusji, ale trochę pomyliłeś klimaty. Po pierwsze, jak słusznie zauważył guru, obrażasz nas - forumowych kibiców Arsenalu, wrzucając nas do jednego worka z onetowymi trollami. Zapewniam Cie, że na tym forum chyba ŻADEN kibic Arsenalu nie pisał nic o czym mówisz. Po drugie, jesteś też nie w porządku dla wspomianego hotterthanfire, bo jadąc po nim w miejscu w które nie zagląda, nie dajesz mu szans na obronienie swojego zdania (jakkolwiek byłoby ono bzdurne). Jesteśmy poważnymi ludźmi i rozmawiajmy konkretnie, a nie bawmy się w 'tato a marcin powiedział'.
FRYDERYK SZOPEN pisze:Jest tez takie wyjscie ze "tamten" Arsenal byl chyba silniejszy niz obecny. I aby go rozbic trzeba bylo wrzucac 5 bieg. Dla mnie, bezwzglednie silniejszy. Ten Arsenal z wczoraj czy sprzed roku to juz nie to. Ten zespol z Cesciem, Nasrim, Persim to byla druzyna ktora mogla pokonac kazdego w Europie. Dzis takiego wrazenia nie mam.
Ja tam kocham mój Arsenal i żyję w przeświadczeniu, że z roku na rok jest coraz lepiej. ;)

Wróć do „Puchary Europejskie”