Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 489

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 15 mar 2014, 21:27

Pisałem w tamtym roku gdy do nas przychodził, że Balo jest idiotą i jestem przeciwny temu transferowi. Wiedziałem, że to jest transfer krótkodystansowy na którym nie będzie można polegać. Osobiście nie rozumiem dlaczego ten piłkarz ma taki rozgłos z czysto piłkarskiej strony. Jak dla mnie nigdy(chodzi o dany okres, a nie pojedynczy mecz) nie udowodnił, że jest graczem klasy światowej. O fenomenalnym turnieju rozgrywanym w 2012 roku się mówiło się wiele w mediach jednak coby tu nie mówić zrobił swoje tylko z Niemcami. Strzelił 2 gole bo dostał dwa świetne zagrania(więcej przy tych golach zrobili Cassano oraz Montolivo) w innych meczach był cieniem gracza którego można nazwać klasowym. Strzelił Irlandii coś tam jeszcze, ale Irlandia była na turnieju dostarczycielem punktów. Jego statystyki z gry są marne. Nieustannie dostaje głupie żółte kartki, obraża się oraz zawodzi w każdym meczu z silnym rywalem. Przereklamowany gracz który jest idiotą, a idiota który się obraża nigdy nie pociągnie swojej drużyny. Mówiliście, że przy Seedorfie wydoroślał, a ja osobiście nic takiego nie zauważyłem. Sprzedać(wręcz pozbyć) póki ma jeszcze rozgłos. Osobiście chyba wyślę, e-mail'a bądź list do klubu który go kupi z podziękowaniami. Na koniec dodam iż majątek Balotellego jest podobno szacowany ponad 250 mln euro, a taki wynik osiągnął dzięki akcjom(czy czymś takim).

Nowy luksusowy stadion. Nie wiem czy takie cudo jest potrzebne akurat. Żeby się po budowie tego cuda nie okazał, ze będziemy go przez kilka lat spłacali piłkarzami(jakimi :?: ) jak to wygląda w przypadku Arsenalu. Nasza liga jest o wiele mniej dochodowa niż Premier League. Będzie cyrk jak nasz nowy stadion podzieli los nowo budowanego stadionu Valencii który już powinien być dawno wybudowany, a prace nie trwają na nim od dobrego czasu. Zdjęcia są w internecie więc spójrzcie sobie jak to wygląda.

Jasny projekt o którym wspomniał Sacchi. IMO jest z tym zarządem praktycznie niemożliwy do wykonania. Z kilku powodów. Najważniejszymi z nich jest to iż nie mamy prawa zbudować dobrego zespołu na darmowych bądź wypychanych z klubu graczach. Jeszcze dodać do tego, że pewnie za niedługo ściągniemy nowy, wypalony szrot to szybciej spadniemy do SB niż wrócimy do LM. Przez ostatnie dwa lata nasz super zarząd przegapił wiele ciekawych okazji na rynku transferowym więc kolejny odcinek tego przykrego serialu już w letnie mercato.

e:
Swoją Anelka drogą to taki pierwszy Balotelli. Kluby wykładały za niego miliony, a on nie potrafił się spłacić na boisku. Dlatego był takim wędrowniczkiem. Wypisz wymaluj Balotelli.

Wróć do „Włochy”