Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 16 mar 2014, 15:40

Wilmore pisze:Pal sześć wynik, bo kartka i karny to efekt incydentu
Nie efekt incydentu tylko wielkiego pecha. 8)
Wilmore pisze:Milan Seedorfa w dwóch meczach zagrał kapitalnie
Mówisz o tych dwóch meczach gdzie wynik tego dwumeczu był 5:1 :?:

IMO drużyna Seedorfa nie ma taktyki. Nasz zbawiciel najpierw układa taktykę, a później do nich piłkarzy. Podstawowy błąd. Gramy 4-2-3-1 mimo iż nie mamy do tej taktyki piłkarzy.

Jestem ciekawy jak sytuacja się rozwinie do końca sierpnia. O SA już pisałem - mecze w lidze do końca sezonu to sparingi w których część piłkarzy nawet z chęcią nie grałaby w nich. Tak samo jak kibice którzy już to przestali oglądać do końca sezonu. Mimo tego frekwencja na stadionie i tak nie jest wielce mizerna.
mete pisze:Jako, że sezon jest przegrany, spadek mimo wszystko raczej nam nie grozi to wziąć 90% kadry wywalić na trybuny zebrać najlepszych chłopaków z primavery i grać nimi.
Oczywiście. To samo zrobiłbym na miejscu Seedorfa. Od razu po przyjściu poinformował bym tych Constantów, że u mnie nie zagrają i do końca sezonu będą siedzieć na trybunach i od razu byli bardziej chętni do opuszczenia klubu.

Rami :?: 7 mln to nie sporo jednak gracz nie jest pewnym punktem w zespole. Gdyby Alex zarabiał mniej to wolę jego za darmo niż Ramiego. Przed przyjściem pisałem, że to średniak.

Mexes :?: Umówmy się, że gdyby Monaco go chciało to już u nas go nie byłoby.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, 15:45 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”