FMy

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 07 lip 2005, 16:50

Horacio Walter Peralta :arrow: Trzeba dac chyba okolo 3.5 mln euro za tego napastnika. Gra gdzies w Urugwaju ale nie pamietam gdzie.

Drybling - 20
szybkosc, przysp, wrzuty, podania, - bardzo dobre

Moja ocena - swietny kandydat na partnera dla snajerpa ....

Lebohang Mokoena :arrow:

Tanisuki bo gra gdzies w jakies pusczy :P w afryce. Strzela bardzo duzo bramek ale jeszcze wiecej asysytuje wiec moglby sie uzulpelniac z Adriano bardzo dobrze :P

Moja ocena - bardziej snajper ale w parze z Adriano zawsze go mozna ustawic troche za Brazylijczykiem :P

Wesley Sneider. Z Ajaxy ozna go wykupic za okolo 15 mln (tak mi sie zdaje przynajmniej) a moze grac za Adriano i dogrywac mu pieknie pilki a przy okazji przeryblowywac obroncow druzyny przeciwnej. Nalezy go ustawic tak

===========================Adriano=============

==========Sneider==============================

Wtedy bedzie dobrze gral :P

Xisco :!: :!: :!: :!: :!: Z Valencii mozna go ławtwo kupic bo grzeje lawe i bedzie chcial przejsc wszedzie. Brac puki gorący :!: :!: Jeste swietie wykoszolony techniczie i ma niesamowity drybling (lepszy od Ronaldinho) a do tego umie dobrze dograc i jest bramkostzrelny.

POLECAM :!: :!: :!:

Freddy Adu ale to melodia przyszlosci. Moze grac za napastnikami ale to dopiero po 4 latach albo pieciu okolo. Potem ma super drybling i podania. Polecam :!: :!:

Mam nadzieje ze cos troszke pomoglem . :wink:

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”