Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: sigane pepe » 17 mar 2014, 19:06

Perez kocha Benzeme a Ancelotti też jest z niego zadowolony. IMHO to bezsprzecznie najlepszy sezon Karima i jestem z niego zadowolony. Koniec głupich rotacji i Karim rozwinął skrzydła. Suarez może teraz nie chcieć odejść z Liverpoolu, gdy stali się znaczącą siłą w Anglii. Do tego nie ma klauzuli i działacze The Reds mogą sobie zażyczyć niebotycznych pieniędzy. Z Falcao i jego wiązdałami krzyżowymi to delikatna kwestia. Jak dla mnie to kot w worku i nie wiem czy będzie dobry jak kiedyś.
Pogba, tak, bardzo fajnie. Mamy kilku zawodników, których chciałby Conte (Coentrao, Angel i Morata) ale dla mnie osobiści mógłby jeszcze pograć z 2 sezony w Juve i tam się rozwinąć. Juve chyba przydałoby się (choć oczywiście nie muszą) sprzedać Vidala albo Pogbe, ale na tą chwilę pomoc wygląda u nas fajnie. W dodatku Pogba grałby na pozycji Di Marii, więc ta wymiana nie byłaby taka głupia.
Chemik pisze:Co w niej jest takiego niezwyklego, ze Real musi ja zaakceptowac?
To oczywiście był sarkazm. Młodsze pokolenie nie zrozumie, jak nie doda się emotki na końcu. Ciągle o tym zapominam :wink:

Wróć do „Hiszpania”