Teraz już lepiej, dzięki. Tylko, że Sneijder gra najlepiej jako wchodzący między napastników, a nie jako cofnięty zawodnik. A freddy Adu nie dogrywa a sam strzela kupę bramek, tyo jest snajper. Miałem go w Auxerre i tam był najlepszym napastnikiem w lidze i strzelał masę bramek, a małokiedy asystował.RoRo pisze:Horacio Walter PeraltaTrzeba dac chyba okolo 3.5 mln euro za tego napastnika. Gra gdzies w Urugwaju ale nie pamietam gdzie.
Drybling - 20
szybkosc, przysp, wrzuty, podania, - bardzo dobre
Moja ocena - swietny kandydat na partnera dla snajerpa ....
Lebohang Mokoena
Tanisuki bo gra gdzies w jakies pusczyw afryce. Strzela bardzo duzo bramek ale jeszcze wiecej asysytuje wiec moglby sie uzulpelniac z Adriano bardzo dobrze
Moja ocena - bardziej snajper ale w parze z Adriano zawsze go mozna ustawic troche za Brazylijczykiem
Wesley Sneider. Z Ajaxy ozna go wykupic za okolo 15 mln (tak mi sie zdaje przynajmniej) a moze grac za Adriano i dogrywac mu pieknie pilki a przy okazji przeryblowywac obroncow druzyny przeciwnej. Nalezy go ustawic tak
===========================Adriano=============
==========Sneider==============================
Wtedy bedzie dobrze gral
Xisco![]()
![]()
![]()
![]()
Z Valencii mozna go ławtwo kupic bo grzeje lawe i bedzie chcial przejsc wszedzie. Brac puki gorący
![]()
Jeste swietie wykoszolony techniczie i ma niesamowity drybling (lepszy od Ronaldinho) a do tego umie dobrze dograc i jest bramkostzrelny.
POLECAM![]()
![]()
![]()
Freddy Adu ale to melodia przyszlosci. Moze grac za napastnikami ale to dopiero po 4 latach albo pieciu okolo. Potem ma super drybling i podania. Polecam![]()
![]()
Mam nadzieje ze cos troszke pomoglem .![]()
POZDRO