Spector może grać równie dobrze w środku jak i na prawej stronie. Edwin może nie jest zbyt młody ( ja bym wolal Kameniego ) ale to cholernie doświadczony bramkarz który zna się na swoim fachu jak malo kto. Widac Ferguson chce aby Howard teraz się podszkolil przy VdS i w przyuszłośc bronił bramki MU. A o Parka to się nie buj bo to jest zawodnik który napewno sobie poradzi, nieważne gdzie będzie grał !!!!Michal_United pisze:Mi sie wydawało że Spector gra raczej na środku obrony niz na boku. No ale teraz wychodzi na to ze po tak słabym sezonie wystarczyło zakupic emerytowanego bramkarza i troszke niepewnego Koreańczyka i nam nietrzeba wzmocnien. Na każdej pozycji jesli pojawia sie jakas spekulacja w prasie czy to jest pomocnik, obrońca lub napastnik to jego sie nieopłaca kupowac bo mamy zdolną młodzież i trzeba dac im szanse. A jesli damy im szanse i sie niesprawdzą?? Co wtedy?? znowu bedziemy miec zmarnowany sezon. Ja rozumiem ze trzeba ich powoli juz wprowadzac ale niemozemy tylko na tym polegac. MU to jest klub ktory tez potrzeboje jakis wielkich transferów.