Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: szefu91 » 24 mar 2014, 10:18

Cruel a po czym stwierdzić, że Real to druga najsilniejsza drużyna? Po laniu ogórków, po spektakularnym zwycięstwie nad czwartą siłą bundesligi? Po czym konkretnie? Widziałem chyba Ebiego piszącego, że "taki Real zmiecie Bayern w pył" :) Dalej już nie czytałem, bo nie oglądałem meczu przy komputerze, a też nie chciało mi się za bardzo cofać do poprzednich stron.

I to teraz tak: Benzema miał zdaje się dwie czy trzy pamiętne sytuacje (setki) z których jedna to niegwizdnięty spalony. Do tego dwie bramki, nie po jakiś solo action tylko po śmiesznych błędach obrony, czyste frajerstwo (ot zwykłe dośrodkowania). Ronaldo wyłożył się jak długi przed polem karnym. I tyle z groźnego Realu.
Barca miała setkę Messiego i Neymara. Słupek Alvesa. Ronaldo wyłączony, Bale z jedną akcją w drugiej połowie. Modric praktycznie zjedzony przez środek Barcelony.
Real przegrał Klasyk po raz kolejny, tym razem ważniejszy niż ten wcześniejszy. W dodatku u siebie. Na razie nic nie świadczy o tym, że Real znajduje się na drugim miejscu podium albo - o zgrozo - na pierwszym w światowym futbolu.

Wróć do „Hiszpania”