Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 08 lip 2005, 2:37

No nie wiem czy taki nie potrzebny. Uwaga o Bekhsie nie była zbyt uprzejma. Poza tym jako mod jestem od osądzania, czy to się podoba, czy nie. Czy Ciebie to obraża? To Twoje prywatne odczucia, ale usunąłem wypowiedz, która Cię raziła.

Od razu mówię, nie dajemy ostrzeżeń, bo ktoś się poczuł urażony czyjąś wypowiedzią (przykład Bartka12, który pomylił się myśląc, że cloner ma w avatarze Hitlera, a cloner się zbulwersował). Jeśli ktoś z moderatorów myśli, że to ("troche kultury nie zaszkodzi") mogło kogoś obrazić, to proszę o WP :roll:.

Przy okazji gratulacje zawdi. W ciągu 24h wywołałeś mnie do tablicy 3 razy. Gratuluję, czynisz to forum lepszym, wynajdując błędy najgorszego moderatora. Jesli ten wpis również obraza czyjeś uczucia religijne, bądz inne uprzejmie proszę o WP.

Chciałbym jeszcze dodaj, że moim prywatnym zdaniem moderator nie musi obchodzić sięz userami jak z jajkiem; w rękawiczkach. Jeśli trzeba go ostrzej przywołać do porządku, nie omieszkam tego uczynić. No chyba, że mam pisać "Proszę o trochę kultury, mam nadzieję, że nie uraziłem"?. Jeśli tak trzeba, a moje poglądy zostaną uznane za heretyckie, zastosuję się i do tego.

Wróć do „Wracając Do Meritum”