Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 26 mar 2014, 21:58

Ja również jak mete. Nie przepadam za cwaniaków. Gdyby to ode mnie zależało to starałbym się o Tello w lipcu. Barca lubi tanio sprzedawać, a młody Hiszpan już nie raz udowodnił na co go stać. Rami to też obrońca nijaki. Osobiście sądzę, że gdyby klub zaczął normalnie funkcjonować to oby dwóch nie było dużej niż do czerwca w klubie.
rekinho pisze:kolejny cam w skladzie, sensowne :)
Nie przygarnąłbyś Hamsika za Balo :?: Ja bym go wziął z pocałowanie ręki.
mete pisze:Jak już było pisane kiedyś dzisiaj Galliani potwierdził, że po sezonie pensję graczy zostaną zredukowane o 20% ze względu na brak gry w LM. Podobno coś Kaka powiedział, że chce o tym porozmawiać pod koniec sezonu. Ciekawe w jakim sensie. Czyżby coś nie pasowało?
Kaka płacze bo mu pensję zniżą. Jak dla mnie może odejść po sezonie. Płakał nie będę.

Roma buduje nowy stadion(swoja drogą średnio mi się podoba), a my jedynie planujemy.

Pamiętacie wątek z Catanią z tematu jak pewien gość twierdził, że niezasłużenie są na 20 miejscu. Dziwnym trafem dalej okupują to miejsce i dostawali 4 od Napoli po połowie u siebie. Może oni też mają wielkiego pecha w tym sezonie :?: Biedacy :(

Wróć do „Włochy”