Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 08 lip 2005, 14:07

Manumef pisze:Tylko czy jest sens wydawać kasiorę na defensywanego pomocnika? Baptista chce odejść z Sevilli, ale wspominał, że chce do Arsenalu...po co? OL juz raczej nie puści Essiena, chyba że Chelsea da ok. 30 mln.
Ale my musimy znaleść jakiegoś gracza na tę pozycję...niewiadomo jak będzie grał David Jones ( dwa razy wybrany najlepszym piłkarzem w lidze rezerw).
de Rossi - to utalentowany zawodnik występujący w Romie ale ja go nie chce widzieć na OT.
Być może Fergie przekwalifikuje Smitha na DM'a...
A co sądziecie o Timie Cahill'u z Evertonu?
No i został nam jeszcze Kleberson na którego SAF nie stawia...
De Rossiego też nie chce bo jak dla mnie ma strasznie nierówna forme i w wielu sytuacjach nie umie utrzymać nerwów na wodzy. Poaztym Roma by go tez za małe pieniądze nie pusiciła. Cahill mi się zawsze zdawało że to nie jest defensywny pomocnik :roll: i a reprezetnacji też nie gra na tej pozycji. Ten sezon mial bardzo udany tak jak caly Everton ale nie sądze żeby przeszdłdo MU wkońcu Everton zbroi się przde LM. Na Klebersona nie da się stawiać bo jest ciągle kontuzjowany, a jak już gra to przciętnie. Napewno ma duży potencjał jedenka mnie do siebie narzie nie przekonuje. Dla niego dobrze by było jak by odszedłdo Benficy tam by napewno pokazał na co go stać. Więc nie wiem co ALex zrobi z tą nefralgiczną pozycją w naszym klubie

Wróć do „Anglia”