Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 08 lip 2005, 15:08

radekutd pisze:Michael Ballack sam powiedział, że chce do ManU
gdzie ty to przeczytales?? :lol: Owszem Ballack powiedział, że myśli o zmianie klubu, i ze mógłby odejsc do angielskiej premiership. Ponadto powiedzał, że są tylko 3 kluby do jakich moze odejsc, są to: Real, Barcelona i Mu, ale dodał również, że mimo wszystko najbardziej chciałby chyba pozostać w Bayernie. NIGDZIE NIE POWIEDZIAŁ, ŻE CHCE DO MANU.
Manumef pisze:ManU zdobędzie mistrzostwo jak nie w tym sezonie to w przyszłym. Jestem tego w 100% pewien

Pewnym w 100% nie mozna byc niczego. Pod koniec lutego kiedy napisałem, ze Manchester nie zdobędzie zadnego trofeum w tym sezonie, to tez kilka osób (nie mówie, ze ty, bo nie pamietam kto) napisało, ze Manchester zdobędzie na 100% jakies trofeum, kto miał racje??

Dlatego denerwuje mnie gadanie, ze Manchester wygra na 100% premiership itp. WEDŁUG MNIE są za słabi na dzień dzisiajszy, aby wygrać. Obstawiam, że wygra Chelsea, ale nie jestem pewien w 100%
Manumef pisze:Ja na Twoim miejscu bym się bał o drużynę z Bawarii, gdyż Werder Brema, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, BVB i Shalke się wzmacniają, czego nie można powiedzieć o Bayernie: kontuzjowany Lahm, Ali Karimi no i doświadczony Ismael...
Bayern nie potrzebuje zadnych wiecej piłkarzy. Mają silną kadrę i Karimi oraz Ismael są uzupełnieniem kadry, reszta zostaje z poprzedniego sezonu, ponieważ poza Kovacem (zastąpi go Ismael) nikt ze znaczących piłkarzy nie odszedł. No a Lahm powrócił z wypozyczenia. Więc nikt wiecej nie jest potrzebny !!

A możesz mi powiedzieć kim to takim sie wzmacniają te druzyny, które wymieniłeś?? Prawie żaden z tych piłkarzy co przyszli do tych klubów nie wywalczył by sobie miejsca w podstawowym skladzie Bayernu :roll:

Wróć do „Anglia”