Ja nie mam pojęcia skąd mu przyszło podpisanie kontraktu z Verdy, ale czy poleciał na kasę?? Nie wierzę, że Verdy jest bogatsze od Corinthians, żaden milioner tego klubu nie przejmował. Poprostu ończył mu się kontrakt, Joorbachian nie chciał już go i... Gil z Europy konkretnych ofert nie miał, więc co miał zrobić. Może teraz znajdzie się miejsce dla Jo. Więc nie ma co płakać.Rossi pisze:No to teraz Gil się popisal nie ma co??? Chyba polecial tylko na kase bo Tokio Verdy niedość że gra w lidze japońskie to ostatni w tej ludze niezle zbiera. 2 ostanie meczo Verdy 1:7, 0:7 o ile mnie pamieci nie myli hahaCorinthians pisze:Gil opuszcza Corinthians
25-letni brazylijczyk podpisał półroczny kontrakt z Tokio Verdy i zarobi 250 000 $$$
Betis Sevilla jest zainteresowany kupnem prawego obrońcy FC Sao Paulo i reprezentacji Brazylii - Cicinho, który zachwycał wszystkich swoją grą na Pucharze Konfederacji.
Carlos Gamarra podpisał kontrakt z Palmeiras Sao Paulo i już w niedzielę będzie mógł zagrać w derbach Sao Paulo z Corinthians.
Edilson podpisał kontrakt z Sao Caetano. 34-latkowi kończy się kontrakt z Cruzeiro.
Mi się będzie podobać trójka Mascherano - Tevez - Jo