Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 04 kwie 2014, 8:43

Zadalem jako pierwszy pytanie co takiego Barcelona robi czego inne wielkie kluby nie robia przy transferach dzieciakow. Jaka otrzymalem odpowiedz? Zadna. Ja wiem ze od Barcelonki was dupka boli. Potem jeden za drugim pisze o wybielaniu :lol:
Nikt tu obecny nie wybiela Barcelony. Jezeli Barcelona faktycznie jest winna to nalezy ja ukarac nawet 2-letnim zakazem czy wykluczeniem z pucharow. Tylko pytam ponownie co takiego Barcelona zrobila przy transferach czego nie robia inne kluby! Barca porywa dzieciaki, deprawuje traktuje jak przedmioty?
Dla was ukaranie Barcy to jak prezent swiateczny tylko takie pseudowyroki Fifa moze wydac na kazdy klub, ktory sprowadza mlodzikow. Barcelona w tym procederze nie byla sama i dalej nie bedzie. Powiazania z Realem sa tak smieszne jak ta sprawa z Cope czy z dopingiem. Prawda wyszla na jaw. Madryt lubi sobie brudzic lapki nieczysta poza boiskowa gra.W koncu historia zobowiazuje. Klub milionecia Fifa :lol:
Zeby nie bylo nie mam zamiaru zwalac winy na Real czy korupcyjna Fifa za brak kompetencji Zarzadu Barcelony. To on glownie jest winny obecnej sytuacji. Dali sobie pluc w morde, nastawiali policzki to dostaja ciosy. Czekam na gonga bo musi nadejsc. Mialem nadzieje ze ostateczny cios wyprowadza socios, ale oni sa bardzo glupi. Ostatnie sondaze wskazauja ze referendum w sprawie nowego stadionu powinno przejsc. Co ciekawe nawet nie znamy szczegolow poza tym ze bedzie reklama na 20 lat za smieszna kwote. Degrengolada trwa w najlepsze.

Wróć do „Hiszpania”