Re: Mundial 2014 w Brazylii

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Mundial 2014 w Brazylii

Post autor: Ebi » 08 kwie 2014, 20:46

Chemik pisze:Typowy kawalek do radia, a ja takie mam zwyczaj tylko hejtowac chyba, ze trafi sie cos sluchalnego i mniej komerycjnego :P
Skoro Mundial jest w Brazylii to czemu utworu nie wykonal jakis brazylisjki producent?
Np. Danny Oliveira: albo chyba najbardziej znany brazylisjki DJ, Gui Boratto: (swietny remix jego), nawet dla niepoznaki mogli dac Sandro Silve, Holender, ale przynajmniej malo dociekliwi mogliby skojarzyc z Brazylia :D
A te wszystkie kawalki na MS czy ME sa strasznie przereklamowane choc akurat na ME2008 byl spoko, (byl tez taki jeden, tez z okzji EURO 08 z maskotkami w teledysku, zorientowani beda wiedziec)

Co do Mundialu ja kibicuje jak zawsze Urugwajowi, reszta mnie nie obchodzi jakos specjalnie. (Licze na polfinal choc najpierw trzeba wyjsc z grupy, zreszta cwiercfinal tez bedzie dobry) Ew. jakby szukac dalej to bede trzymal kciuki (kibicowac to za duze okreslenie) za Bosnie, Belgie, Kolumbie, Paragwaj i pewnie jeszcze z 2-3 slabsze reprezentacje, o ktorych zapomnialem. Z tej elity najbardziej lubie Wlochy, wiec nie pogniewam sie jakby zdobyli medal.
Trudno będzie ci trzymać kciuki za Paragwaj skoro nawet nie grają na Mundialu.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”